27 september 2011

Kulturåret fortsätter under hösten 2011!

4 oktober kl 19 - Kulturafton med författaren Anna Jansson, utdelning av Ingeborg och Folke Löfs kulturpris, samt underhållning av Musikskolan. Plats: Ödeshögs församlingshem.
Arrangör: Kultur- och Fritidsutskottet och stiftelsen Ingeborg och Folke Löfs minnesfond

6 oktober kl 19 - Idémöte för Vattenåret 2012. Alla är välkomna! Plats: Hästholmens bygdegård
Arr: Kulturårsgruppen

16 oktober kl 18.30 - film på Saga Bio: Jägarna 2
Uppföljaren till jättesuccén! Det har gått 15 år sedan Erik tragiskt tvingades lämna sin polistjänst i Norrland. Ett brutalt brott i hans hembygd får honom nu motvilligt att återvända. Men det som från början såg ut som ett rutinuppdrag utvecklar sig steg för steg till en värre mardröm än Erik någonsin kunnat ana. Med giganterna Rolf Lassgård och Peter Stormare, och återigen regi av Kjell Sundvall.
Fr. 15 år


23 oktober kl 16.00 - film på Saga Bio: Bilar 2
Hela världen är en racerbana när racingens superstjärna Blixten McQueen sladdar tillbaka in i äventyret, givetvis med sin bäste vän Bärgarn i släptåg. I den här nya och högoktaniga fortsättningen av Bilar är det dags att ta sig an världens snabbaste och skickligaste konkurrenter. Bärgarn och Blixten McQueen kommer att behöva sina pass när de nu ger sig in i en värld fylld av intriger, spänning och blixtsnabba komiska äventyr jorden runt.
Med svenskt tal, Bt.


30 oktober kl 18.30 - film på Saga Bio: Bridesmaids
Bröllopskomedi värd att se! Annies liv är en enda röra. Men när hon får reda på att hennes bästa vän är förlovad måste hon bara tacka ja till rollen som Lillians brudtärna. Trots att hon är både pank och singel bluffar sig Annie genom både dyra och bisarra ritualer. Med bara en chans att få det rätt, kommer Annie att visa Lillian och hennes tärnor exakt hur långt någon är beredd att gå för någon man älskar.
Bt.


6 november kl 18.30 - film på Saga Bio: Jag saknar dig
Tvillingarna Tina och Cilla ska snart fylla 15 år, när en av dem dör i en olycka. Det här är berättelsen om hur alla runt omkring kan komma tillbaka till livet när någon nära dör, och hur ett nytt liv växer fram ur sorgen. En film som både smärtar men lämnar en med en varm känsla. En svensk film för alla av Anders Grönros


31 okt - Bioföreningen Tusen och en Natts årsmöte kl 19. Plats: Saga Bio.

12-13 nov Konstutställning, plats: Dans- o Musikskolans danssal.
Utställning öppen lördag 12 och söndag 13 kl 10-15
Inlämning av konst fredagen 11 nov kl 17-19.

Arr: Ödeshögs konstförening

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar